PWC+UB+friends=BBQ!!!!

29 11 2010

last saturday pwc setup graff jam ngan mmber2 ultraboys(UB) kat jelatek riverbanks..diorang turun kl awal seminggu sblm M.O.S sebab dh terbeli tiket flight so nak,xnak kena dtg bomb gak la kan..kebetulan plak kitorang dh plan nk buat bbq utk gf blob pny birtday..so lagi ramai lagi meriah..kitorang tumbangkan 7 ekor ayam,hotdog n nasi goreng..mmg sedap..ramai yang join paint hari tu..they,diamond,carpet,newa n friends..mmg best hangout di hujung minggu di tepi sungai..hahahah..so kat sini aku post skali video drpd supersunday n bbrp gamba piece yg sempat aku ambil..so guys rigiddy for M.O.S n KULSIGN kuala lumpur malaysia..lets show what we got..brahhhhh!!!

Advertisements




PWC family jam(november)

19 11 2010

last week pwc family jam kat jelatek.. our monthly routine,mcm family day plak..hahaha..this month agak ramai ahli yg turun..10 org..piece aku kali ni agak meracau sket..x puas hati..aku masih mencari stroke aku..overall we had good time painting together..PWC standuppp!!

A

PEACE OUT!!





TRAFFICmagonline.com x MonsterActive x Damis/nenok PWC video promo

19 11 2010

beberapa minggu lepas aku dpt call from monsteractive,dorang ckp Traffic magezine nak crossover ngan aku utk video promo dorang,siap ade mazda rx7 dlm video tu.video tu utk first issue bila dorang relaunch balik website ujung taun ni..so aku pon on je la..last minuite,x dempat wat preparation sgt..aku ade invite bdk pwc yg lain tp smua keja..then nenok p.m aku ckp nak crossover kereta ‘kemek’ dia skali,so aku ckp dtg ar paint skali kan..die keje xleh nk join paint skali..petang tu aku paint dlm pkl 3..dlm pkl 2 aku ngan nenok chat kat fb discuss cmne nk crossover kereta die tu..last2 solution die nenok sketch kereta rx7 tu,e-mail kat aku then aku bombkan utk nenok..hahah..cepat gile sial mamat ni sketch 5 minit je dh siap..aku pon print then tros pegi jelatek..dorang dh smpai lame tggu aku..ahhaah..smpai je aku trus bomb nonstop smapai habis sebab keja mase takot gelap..

video ni siap dlm bulan depan..hope it will be dopenesttt..so tggu,gamba n video akan diupload nnt..tanx to monster active n traffic online magazine sbb invite aku..korang bleh layan blog dorang disini –

http://blog.monsteractive.com/

www.trafficmagonline.com

peace out!!





style 2 burn ‘BAKAT’ by NBE(ssk)

19 11 2010





oct jam at jelatek + birthday brotha RASH

2 11 2010

jelatek riverbanks

tanx to nuke for dis pix

last week aku nuke,rash,n acit paint kat jelatek..aku ngan nuke paksa acit paint gak aritu,paksaan secara keras..so dia agree join paint..consep kitorang kali ni NUKE plan kaler piece pakai kaler b.ground..aku agak gelabah sebab aku x penah main care ni..sbb smua line skali sembur xde touchup..aku bajet nak main tipu la pakai turquois kat bawah tu so aku bleh touchup balik pakai kaler turquois..japgi cans turquois abis..hahaha..acit siap bleh gelakkan aku..same gak jawabnye aku kene masuk kaler hitam skalie je..kira firstimer la masok hitam..seb baik bleh handle..tp sampai malam gak la aku layan piece ni..sampai malam kitorang g lepak NZ wangsawalk..aku bru tau aritu bday rash..tanx to NEWBA n OZZIE sbb pandai wat surprise..

bday boy bakar lilin sendiri,joe bleh ilek je tengok

happy birthday to brota RASH..keep freshhh.. n x lupe gak to BLOB,happy birthday..





PWC OAC standup!!

2 11 2010

pwc oac





NIKE cup ,my (wryte the future)

2 11 2010

bulan julai lepas they telah formed satu project crew utk event nike ni iaitu KL Graff Lineup..crew ni ditugaskan oleh nike malaysia utk bombing di setiap game yg berlangsung kat kl ni..ade 7 venue kesemuanya around klang valley n shah alam..

KL Graff Lineup =

-they-snooze-bibichun-anokayer-damis-newba-nenok

 

stadium shah alam

setapak

dataran merdeka

dataran merdeka

rooftop bukit bintang

sebulan kitorang layan event ni sebab tiap2 minggu ada game kat vanue berbeza..memang enjoy sebab xde theme yg nike bg so bedok je janji ade kaitan ngan event ni la ofcos kan..siap kitorang dapat sponsor barang2 nike lg niiceee..time ni cuaca mmg panas nak mampos..yg x tahan tu they siap bwk sunblock lg hahahahaha..so kalau nk tau lebih lagi pasal event ni korang kene tengok video yg they buat ni..pakai lagu official time event ni,aku siap dh boleh hafal sbb time bomb je dengar lagu ni..thumbs up to they sbb buat video yg charoo ni..checkidout!!








%d bloggers like this: